עדכון אכיפה - נהיגה לא תקנית במושב
- 22 בינו׳
- זמן קריאה 1 דקות
בוקר טוב
לאור התלונות והידיעות שהועלו ע"י התושבים:
עניין הנסיעה של הנוער עם האופניים התקיימה ביוזמתי פגישה לפני כחודש במועדון הנוער בנוכחות הילדים ,הורים רב"ש המושב ,משקב|ט וקב|ט המועצה.
הוסבר לילדים סיכונים בהשתוללות בכביש ההשלכות שיכולות להיות. ביקשנו מהם ומההורים לנסוע בזהירות, כולל הצטיידות בפנסים וקסדות.
לאחר שראיתי שלא עוזר היתה עוד שיחה עם הנוער לפני בקשה ממשטרת התנועה להגיע ליישוב, אבל לצערי גם זה לא עזר.
לפני מספר ימים דיברתי עם משטרת התנועה והם יגיעו לעשות מבצעי תנועה במושב, נגד הנסיעה של הנוער על האופניים-קורקינטים. אבל אל תשכחו שמשטרת התנועה עוקפת גם אי עצירה בתמרור עצור (שרוב התושבים שנותנים דוגמא לילדים לא יודעים שיש תמרור כזה במושב), הסעת ילדים על כסא הנהג ,חגורות בטיחות, חנייה בהסעות בבוקר, הטענת רכבים, חניית רכבים על המדרכה ואי ציות לחוקי התנועה.
ברגע ששוטר תנועה יראה את העבירה - אני לא אוכל לעזור בביטול הדוח אפילו שאני יהיה עם השוטר.
מי שיש לו.ה שאלה מוזמנ.ת ליצור קשר בפרטי.
יום טוב ושקט
ניר אביב.





תגובות