top of page

הגנה על רכבי קלאב קאר וגולף ביישוב

16 בספט׳
זמן קריאה 1 דקות

תושבים יקרים, שימו לב

בתקופה האחרונה אנו עדים לעלייה בתופעת גניבות של רכבי קלאב קאר ורכבי גולף באזורנו וביישובים השכנים. כדי שלא נהיה היעד הבא, משטרת ישראל מדגישה מספר הנחיות פשוטות וחשובות שכולנו יכולים ליישם כבר מהיום:

🔒 חנייה ונעילה: החנו את הרכב אך ורק במקום מגודר ונעול (רצוי בחצר פנימית או מוסך). השתמשו באמצעי נעילה פיזי חזק (כמו סנדל גלגל או שרשרת עבה) כדי לעכב את הגנבים.


🔑 המפתח תמיד איתכם: לעולם, אבל לעולם אל תשאיר את המפתח בתוך הסוויץ' או ברכב - גם לא "רק לדקה" ליד המכולת או המזכירות.


📍 טכנולוגיית איתור: מומלץ מאוד להתקין ברכב אמצעי איתור סמוי (כמו AirTag או מכשיר GPS) שמאפשר מעקב מהנייד.


🆔 סימן זיהוי ייחודי: חרטו או סמנו סימן מוכר וסודי על הכלי במקום מוחבא, כדי שניתן יהיה לזהות אותו בקלות במקרה של תפיסה

👀 ערנות קהילתית: שימו לב לאנשים או רכבים זרים וחשודים שמסתובבים ביישוב ומצלמים או בוחנים רכבים.

📸 טיפ חשוב לכולם - צלמו את הרכב עכשיו!


ודאו שיש לכם בטלפון הנייד תמונות עדכניות וברורות של הקלאב קאר שלכם מכל הכיוונים, כולל צילום של מספר השילדה (אם יש), סימני מכות/שריטות ייחודיים, והסימן הסמוי שסימנתם. במקרה של גניבה חלילה, תמונות אלו קריטיות להפצה מיידית בקבוצות ובסיוע למשטרה באיתור הכלי.

📞 בכל מקרה של אירוע חשוד או זיהוי גנבים בזמן אמת יש להתקשר מייד למוקד 100 של המשטרה!

אנא שתפו את ההודעה כדי שכולנו נגלה ערנות ונשמור יחד על הרכוש ביישוב.


תגובות


bottom of page